Vizesi Bilgileri

Turist vizesi için gerekli evraklar

  • Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
  • Konfirmeli otel rezervasyonu
  • Uçak veya otobüs rezervasyonu
  • Banka hesap cüzdanı(Günlük 50€ olmalı)
  • Seyahat sağlık sigortasının aslı ya da fotokopisi(30,000€ teminatlı)
  • Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
    Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalı

Misafir vizesi için gerekli evraklar

  • Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
  • Davetiye(Aslı)
  • Otobüs veya uçak rezervasyonu
  • Banka hesap cüzdanı(Günlük 50€ olmalı)
  • Seyahat sağlık sigortasının aslı ya da fotokopisi(30,000€ teminatlı)
  • Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)

    Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalı

 

İşveren

  • Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
     
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
     
  • Bulgaristan’daki firmadan davetiye(Ticaret odası onaylı)
     
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını,vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Otel rezervasyonu
     
  • Şirket imza sirküleri
     
  • Şirket vergi levhası
     
  •  Oda kayıt ve faaliyet belgesi (Yeni tarihli)
  •  Şirket sicil gazetesi
  •  Şirket banka hesabı
  •  Varsa ev tapusu,araç ruhsatı
  •  Seyahat sağlık sigortası aslı veya fotokopisi(30,000€ teminatlı)
  • Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)

     

Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalı