Misafir Vizesi

Misafir Vizesi için gerekli evraklar

  • Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
     
  •  2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
  •  Davetiye(Aslı)
  •  Otobüs veya uçak rezervasyonu
  •  Banka hesap cüzdanı(Günlük 50€ olmalı)
  • Seyahat sağlık sigortasının aslı ya da fotokopisi(30,000€ teminatlı)
     
  •  Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)

    Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalı