İşveren vizesi

İşveren vizesi için gerekli evraklar

  • Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
     
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
     
  •  Bulgaristan’daki firmadan davetiye(Ticaret odası onaylı)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını,vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
     
  •  Otel rezervasyonu
  •  Şirket imza sirküleri
  • Şirket vergi levhası
     
  • Oda kayıt ve faaliyet belgesi (Yeni tarihli)
     
  • Şirket sicil gazetesi
     
  • Şirket banka hesabı
     
  • Varsa ev tapusu,araç ruhsatı
     
  •  Seyahat sağlık sigortası aslı veya fotokopisi(30,000€ teminatlı)
  • Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
  • Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalı