Bulgaristanda firma sahipleri

Bulgaristan'da Firma sahipleri için D tipi vize

  • Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
  • Bulgar mahkeme kararı ve faaliyet belge kopyası
  • Firmanın vergi levhaları
  • Firma banka hesabı
  • Tapu veya kira sözleşmesi
  • Bulstat Kartı
  • Bulgaristan Ticaret Odasına kayıt belgesi
  • Vergi borcu yoktur yazısı
  • En az 10 sigortalı işçi listesi ve iş sözleşmeleri
  • Bulgaristan Ulusal Sigorta Kurumundan noter onaylı kayıt belgesi
  • Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)

    Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalıEvlilik